Mag ik ook cheaten bij KETO? - EETKETO

Mag ik ook cheaten bij KETO?

Hoe zit het met cheat meals? Mag ik cheaten?

Als je insuline gevoelig en overgewicht bent is het zeker niet de bedoeling dat je gaat cheaten!
Het doel van deze levensstijl is om je lichaam gezond te maken. Je lichaam moet weer leren om alle vitamines en mineralen goed te absorberen. Je lichaam moet leren om normaal te kunnen omgaan met koolhydraten. Met een cheat meal is je lichaam gelijk weer uit ketose. Je hongergevoel komt weer terug en de kans is groot dat je weer alle negatieve effecten krijgt (bijv. keto flu).
1 cheat meal kan dus betekenen dat je 1 week erachter gaat.

Is dat het je wel waard?

Zie het als een doel in je leven: als ik eenmaal gezond ben en me streefgewicht heb gehaald kan ik weer soms genieten van ongezonde gerechten! Hoe langer je keto doet, hoe makkelijker wordt het! Dag suikerverslaving!

Share on facebook
Share
Share on linkedin
Share
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Liefs Mascha
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *