1 Prei 1 Witte ui 300 g Brocolli 150 g Bloemkool 300 g Worstjes 30 g Boter 2 eetlepel Dijon mosterd 150 ml Zuro room of creme fraiche 100 g Geraspte kaas 40 g Verse tijm Peper en zout | Voedingswaarden 4 opdieningen
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice. |
1 Verwarm de oven voor op 225 graden. 2 Snij de prei en ui in kleine stukjes. Snij de bloemkool en brocolli in kleine roosjes. 3 Bak de ui en de groente in wat boter in een pan. In een andere pan bak je de worstjes. 4 Leg de groente in een ovenschaal. 5 Meng de mosterd met de room. En leg deze op de groente. 6 Leg daarop de worst en de geraspte kaas. Verdeel de tijm hier weer bovenop. 7 Bak in de oven voor ongeveer 15 minuten. |
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Snij de prei en ui in kleine stukjes. Snij de bloemkool en brocolli in kleine roosjes.
Snij de worst in plakjes van 1 cm
Bak de ui en de groente in wat boter in een pan. In een andere pan bak je de worstjes.
Leg de groente in een ovenschaal.
Meng de mosterd met de room. En leg deze op de groente.
Leg daarop de worst en de geraspte kaas. Verdeel de tijm hier weer bovenop.
Bak in de oven voor ongeveer 15 minuten.