Broccoli, bloemkool en worstjes

631
Broccoli, bloemkool en worstjes
 1 Prei
 1 Witte ui
 300 g Brocolli
 150 g Bloemkool
 300 g Worstjes
 30 g Boter
 2 eetlepel Dijon mosterd
 150 ml Zuro room of creme fraiche
 100 g Geraspte kaas
 40 g Verse tijm
 Peper en zout
Voedingswaarden

Opdieningen 4


Hoeveelheid per portie
Calorieën 496
% Dagelijkse waarde *
Totaal vet 42g25%
Netto koolhydraten 12g86%
Eiwit 18g33%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.

1

Verwarm de oven voor op 225 graden.

2

Snij de prei en ui in kleine stukjes. Snij de bloemkool en brocolli in kleine roosjes.
Snij de worst in plakjes van 1 cm

3

Bak de ui en de groente in wat boter in een pan. In een andere pan bak je de worstjes.

4

Leg de groente in een ovenschaal.

5

Meng de mosterd met de room. En leg deze op de groente.

6

Leg daarop de worst en de geraspte kaas. Verdeel de tijm hier weer bovenop.

7

Bak in de oven voor ongeveer 15 minuten.

Ingrediënten

 1 Prei
 1 Witte ui
 300 g Brocolli
 150 g Bloemkool
 300 g Worstjes
 30 g Boter
 2 eetlepel Dijon mosterd
 150 ml Zuro room of creme fraiche
 100 g Geraspte kaas
 40 g Verse tijm
 Peper en zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 225 graden.

2

Snij de prei en ui in kleine stukjes. Snij de bloemkool en brocolli in kleine roosjes.
Snij de worst in plakjes van 1 cm

3

Bak de ui en de groente in wat boter in een pan. In een andere pan bak je de worstjes.

4

Leg de groente in een ovenschaal.

5

Meng de mosterd met de room. En leg deze op de groente.

6

Leg daarop de worst en de geraspte kaas. Verdeel de tijm hier weer bovenop.

7

Bak in de oven voor ongeveer 15 minuten.

Broccoli, bloemkool en worstjes
54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *