450 g champignons 90 g boter 2 eetlepel verse peterselie 475 ml slagroom 2 eetlepel Dijon Mosterd 700 g witte vis 600 g brocolli of bloemkool | Voedingswaarden 6 opdieningen
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice. |
1 Verwarm de oven voor op 175 graden. 2 Snij de champignons in vieren. Bak de champignons ongeveer 5 minuten in wat boter. Zodat ze wat zachter worden. Voeg peper en zout en de peterselie toe. 3 Voeg de slagroom en de mosterd toe. Zet het vuur wat lager. Laat het lekker pruttelen voor ongeveer 10 minuten. 4 Breng de vis op smaak met zout en peper. Plaats de vis in een ovenschaal. Strooi 3/4 van de kaas toe aan de vis. Voeg de champignons bovenop de vis. Strooi de overgebleven kaas erover. 5 Zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 30 minuten. 6 In de tussentijd gaan we het bijgerecht maken. Snij de broccoli of bloemkool in kleine roosjes. Kook deze een paar minute in zout water. Giet de broccoli af en voeg de boter toe. 7 Pureer de broccolli met een vork. En serveer deze samen met de vis. |
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Snij de champignons in vieren. Bak de champignons ongeveer 5 minuten in wat boter. Zodat ze wat zachter worden. Voeg peper en zout en de peterselie toe.
Voeg de slagroom en de mosterd toe. Zet het vuur wat lager. Laat het lekker pruttelen voor ongeveer 10 minuten.
Breng de vis op smaak met zout en peper. Plaats de vis in een ovenschaal. Strooi 3/4 van de kaas toe aan de vis. Voeg de champignons bovenop de vis. Strooi de overgebleven kaas erover.
Zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 30 minuten.
In de tussentijd gaan we het bijgerecht maken. Snij de broccoli of bloemkool in kleine roosjes. Kook deze een paar minute in zout water. Giet de broccoli af en voeg de boter toe.
Pureer de broccolli met een vork. En serveer deze samen met de vis.