Keto vis met champignons en franse mosterd

571
 450 g champignons
 90 g boter
 2 eetlepel verse peterselie
 475 ml slagroom
 2 eetlepel Dijon Mosterd
 700 g witte vis
 600 g brocolli of bloemkool
Voedingswaarden

6 opdieningen

Opdien grootte


Hoeveelheid per opdiening
Calorieën828
% Dagelijkse waarde *
Totaal vet 71g42%
Netto koolhydraten 9g65%
Eiwit 39g

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

1

Verwarm de oven voor op 175 graden.

2

Snij de champignons in vieren. Bak de champignons ongeveer 5 minuten in wat boter. Zodat ze wat zachter worden. Voeg peper en zout en de peterselie toe.

Champignons

3

Voeg de slagroom en de mosterd toe. Zet het vuur wat lager. Laat het lekker pruttelen voor ongeveer 10 minuten.

4

Breng de vis op smaak met zout en peper. Plaats de vis in een ovenschaal. Strooi 3/4 van de kaas toe aan de vis. Voeg de champignons bovenop de vis. Strooi de overgebleven kaas erover.

champignon in roomsaus

5

Zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 30 minuten.

6

In de tussentijd gaan we het bijgerecht maken. Snij de broccoli of bloemkool in kleine roosjes. Kook deze een paar minute in zout water. Giet de broccoli af en voeg de boter toe.

Brocolli

7

Pureer de broccolli met een vork. En serveer deze samen met de vis.

Ingrediënten

 450 g champignons
 90 g boter
 2 eetlepel verse peterselie
 475 ml slagroom
 2 eetlepel Dijon Mosterd
 700 g witte vis
 600 g brocolli of bloemkool

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 175 graden.

2

Snij de champignons in vieren. Bak de champignons ongeveer 5 minuten in wat boter. Zodat ze wat zachter worden. Voeg peper en zout en de peterselie toe.

Champignons

3

Voeg de slagroom en de mosterd toe. Zet het vuur wat lager. Laat het lekker pruttelen voor ongeveer 10 minuten.

4

Breng de vis op smaak met zout en peper. Plaats de vis in een ovenschaal. Strooi 3/4 van de kaas toe aan de vis. Voeg de champignons bovenop de vis. Strooi de overgebleven kaas erover.

champignon in roomsaus

5

Zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 30 minuten.

6

In de tussentijd gaan we het bijgerecht maken. Snij de broccoli of bloemkool in kleine roosjes. Kook deze een paar minute in zout water. Giet de broccoli af en voeg de boter toe.

Brocolli

7

Pureer de broccolli met een vork. En serveer deze samen met de vis.

Notes

Keto vis met champignons en franse mosterd
54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *